Bad Butcher's Burgers

Søndag d. 26. juni 2016

Man må aldrig undervurdere en god burger. Specielt ikke en af dem som redder dig, når håret gør ondt og man samtidig har brug for cola.  Den kan altså redde liv. Hvis man så også kræser om den, så kan den blive RIGTIG god.

Her får du en regulær guide - Trin for trin - Til en rigtig god burger...

Burgeren er lidt af et mix af mange gode opskrifter. Så vi spæder op med både hjemmelavet mayonnaise med Bad Butcher's Bearnaise Mayo Spice Mix, hjemmekogt ketchup, dill pickles og så en blød bolle, saftigt kød, ost og bacon. Ingen ruccola, ingen blomster, ingen bønnespirer. Bare en helt plain bacon cheese burger.

En ting er meget vigtig, når det er burgeren vi taler om og det er fedt. Du må altså ikke gå for fedtfattigt til sagen med bøffen. Hvis du sparer på fedtet, så kan det gå hen og blive en lidt tør sag. Og smagen sidder også i fedtet. Så for at give endnu mere smag, så supplerer vi op med en gang Bad Butcher's Smoky Burger Mix, som giver lidt rundhed og røgsmag. At jeg så river en kartoffel i kødet er på ingen måde for at snyde folk for kødet, men at supplere saftigheden. Det giver lige det sidste. Og det er altså bare en lille kartoffel.

Bacon er godt i næsten lige meget hvilken form den kommer i. Men vi har kræset lidt ekstra for den. Så mens den lå og svedte på grillen fik den også løbende et par skud af Bad Butcher's Smoky BBQ Spray Glaze. Det er lige før jeg får tårer i øjnene.

Det er altså også ok, hvis du springer et par led over i frembringelsen af denne burger. Det er værd at gå hele vejen, men hvis hovedet er tungt, så køb ketchuppen, pickles og brødene. Men for guds skyld. Godt kød, masser af bacon.

Burgerboller ca. 10 stk.

  • 3,5dl mælk
  • 20g gær
  • 1 æg (+1 til pensling)
  • 1 tsk salt
  • 400g hvedemel
  • 150 durummel
  • 100g smør

Rør gæren ud i mælken og tilsæt salt og æg. Rør nu først durummel i og fortsæt med den normale hvedemel til dejen ikke længere hænger fast i skålen. Ælt nu dejen godt igennem og tilsæt til sidst smøret i mindre tern. Fortsæt med at ælte til den er indarbejdet i dejen. Lad dejen hæve op til dobbelt størrelse. Form bollerne og lad dem efterhæve en halv time. Pensel med sammenpisket æg. Bag ved 220 grader i 12-14 minutter.

Herudover

  • 500 g oksekød (MINIMUM 12% fedt)
     
  • 1 brev Bad Butcher's Smoky Burger Mix
     
  • 1 kartoffel
     
  • 5 store skiver cheddar
     
  • 10 stk bacon
     
  • Bad Butcher's Smoky BBQ Spray Glaze
     
  • Mayonnaise rørt med Bad Butcher's Bearnaise Mayo Spice Mix
     
  • Salat (I know – Optional)
     
  • Dill Pickles

-

Rør oksekødkødet med Bad Butcher's Smoky Burger Mix-krydderiet og en reven kartoffel. Form 4-5 bøffer og smid dem på grillen. Grill dem cirka 5 minutter på hver side ved direkte varme. Når de er cirka 1 minut fra færdige, kommes der ost på, som får lov til at smelte en smule.


Ved siden af bøfferne skal baconet ligge. Mens det hygger sig får det en gang velsmagende sololie (aka Bad Butcher's Smoky BBQ Spray Glaze) sprøjtet ud over sig.


Flæk bollerne og lun dem på grillen. Smør herefter toppen med ketchup, bunden med bearnaise mayonnaise. Kom salat på. Bøf, ost, bacon, pickles. Luk. Nyd.

 

Og det er lige præcist sådan en burger skal skæres! 

0 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar

Bad Butcher

Her er min blog. Den er ”bad”, den er ”butch” og den er direkte.
Jeg vil her dele mine bedste tips til, hvordan du bruger mine produkter, for at få den fedeste grill-oplevelse derhjemme.
Det er nemt og det er lige til, og vigtigst af alt, så er det bare … lækkert!

#BadButcher

#BadButchersBBQ

Find mig på Facebook